Visfreaks.nl4 Bobbers Led verslag (review) - 2 Fishing Lure Float Floater Bobbers 4.0

Vandaag kreeg ik een pakkettje via de post binnen, 2 zelfs... en wat bleek de dobbers die ik een week geleden heb besteld op internet (ebay) bleken binnen te zijn.

De dobbers heb ik aangeschaft via de ebay marktplaats omdat ik iets zocht met licht! en de dobbers die ik daar aantrof leken op het plaatje precies wat ik wilde hebben, dus dan maar bieden op 2, meer dan 8 dollar had ik er niet voor over en ja na een paar weken bieden waren de dobbers voor mij... en binnen nog geen 2 weken had ik ze zelfs al in huis.

Wat ontving ik?
- 2 dobbers
- 1 setje met 6 batterijtjes voor in de dobbers. (waarvan 1 verroest?)


Eerste indruk:
De eerste indruk was niet al te best, een van de dobbers bleek al een beetje beschadigd door 'te warm ingeboord' oid. Ook het plaatsen van de mini batterijtjes is niet al te handig, zeker niet voor mensen die slecht zien.

   

Eerste proef:
Ik heb de batterijen geplaatst in 1 van de dobbers en het licht dat er vanaf komt is serieus geweldig! deze dobber is vanaf 30 meter nog steeds goed te zien.

Conclusie:
Op zich leuke dobbers maar het zijn echt goedkope 'flut' dingetjes, de helderheid van het lampje is goed en ook het materiaal waarvan het is gemaakt is op zich aardig, voelt wel goedkoop aan maar kan blijkbaar ook tegen een stootje.

Vissen heb ik er nog niet mee gedaan maar dat zal een deze dagen wel gebeuren!Paginas

Plaats een reactie (klik hier voor het formulier)

Website:

Neem captcha code over
(neem code over)

Er zijn nog geen reacties geplaatst!


© visfreaks.nl 2009 | Alle rechten voorbehouden | Concept door Eric Bruggema